Forumregels Hamstervoer

In het Hamstervoer forum lees je alles over soorten Hamstervoer. Welke merken er zijn welke soorten er zijn, de samenstellingen en natuurlijk de ervaringen van forumleden.

Moderator: marika

Gesloten
Janneke G
superlid
superlid
Berichten: 5137
Lid geworden op: do jul 01, 2010 4:07 pm
Geslacht: Vrouw
Aantal hamsters: 0
Locatie: Budel
Contacteer:

Forumregels Hamstervoer

Bericht door Janneke G » do dec 12, 2013 4:42 pm

Forumregels Hamstervoer

Vaak is het een lastige keuze betreft welke voeding iemand wil kiezen, want iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn/haar hamster. Daarvoor hebben we nu forum. Hier kunnen we met alle liefhebbers onze ervaringen, meningen, opmerkingen of vragen delen over de verschillende voedingen.
Op deze manier kan het voor beginnende hamsterliefhebbers of hamsterliefhebbers die niet tevreden zijn over hun voer, een makkelijkere keuze worden welk merk, welke hoeveelheid en vooral de reden waarom deze voeding nou juist zo goed bij zijn/haar hamster past.

Per merk/soort hamstervoer wordt er een topic aangemaakt. Mis je er nog één? Laat het dan aan de moderator van dit forum weten. Zorg dan voor een goede review, zodat men meteen jouw ervaring weet. In een goede review benoem je: waarom het voer nou juist zo goed is of misschien wel zo slecht. We willen graag dat de mening zo goed mogelijk onderbouwt wordt, zodat het goed te begrijpen is voor de andere hamsterliefhebbers op dit forum.

Voorbeeld review:
  • 1. Wat voor cijfer geef je dit voer? 6
    2. Hoe lang heb je het gebruikt? 10 dagen
    3. Was het voerbakje leeg? Zo niet wat bleef er liggen? Nee, De biks(staafjes) bleven liggen
    4. Welk voer gebruik je nu?Ik gebruik nu ....
Er zijn geen specifieke forumregels voor dit forum. Hier zijn de Algemene Forumregels van toepassing.


Afbeelding Alle teksten, plaatjes ideeën die op dit forum gepubliceerd worden zijn eigendom van het forum en de leden, het is dan ook niet toegestaan om intellectuele eigendommen (teksten,plaatjes, foto's etc.) te kopiëren zonder toestemming van de beheerder of de moderators.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast