Forumregels Gezondheid

(Health) Voor alle vragen over de gezondheid en eerste hulp van je hamster.

Moderators: Pluisje, marika

Plaats reactie
Janneke G
superlid
superlid
Berichten: 5137
Lid geworden op: do jul 01, 2010 4:07 pm
Geslacht: Vrouw
Aantal hamsters: 0
Locatie: Budel
Contacteer:

Forumregels Gezondheid

Bericht door Janneke G » za mar 28, 2009 1:18 pm

Forumregels Gezondheid

Is je hamster ziek of heb je een vraag/opmerking dat betrekking heeft op de gezondheid van hamsters dan ben je in dit forum op de goede plek. Hier kun je namelijk al je vragen stellen die betrekking hebben op de gezondheid.

Wat hoort hier thuis?
  • • Vragen, opmerkingen en algemene gesprekken over gezondheid.
    • Polls met betrekking tot de gezondheid.
    • Specifieke informatie over de gezondheid. Heb je iets interessants te vertellen of heb je vragen over de gezondheid dan kun je dat in dit forum doen.
Wat hoort hier niet thuis?
  • • Vragen met betrekking tot de voortplanting, huisvesting, voeding, omgang en verzorging. Vragen en/of opmerkingen betreffende de genoemde onderwerpen horen thuis in de gelijknamige forums.
    • Off topic berichten. Berichten die geen verband hebben met gezondheid horen hier niet thuis en zullen verplaatst worden.
Discussies
Het komt wel eens voor dat men het niet met elkaar eens is over wat nou het beste voor een hamster is en dan ontstaan hier discussies over. Denk er aan dat je mag adviseren, maar geen meningen opleggen. Het is aan de hamstereigenaar wat hij hier mee doet.
Het is toegestaan om op een vriendelijke en respectvolle manier over dingen te discussiëren in een algemeen discussie topic. Doe dit dus niet in een topic wat gestart is door iemand die om specifiek advies vraagt.

Slotjes
Een moderator bepaald wanneer er een slotje op een topic komt. Soms is het namelijk zo dat er meer mensen hetzelfde probleem hebben met een hamster en dan kunnen ze dit topic gebruiken. Mocht een hamster komen te overlijden, dan kan een lid altijd om een slotje vragen. Je kan dan in het We nemen afscheid van... forum een topic openen, zodat er sterkte gewenst kan worden, als je dat wilt.

We zijn geen dierenartsen!
Ondanks dat we met zijn allen een heleboel weten, maakt dat ons geen dierenartsen. Bij enige twijfel doe je er altijd goed aan om de dierenarts een bezoekje te brengen.


Afbeelding Alle teksten, plaatjes ideeën die op dit forum gepubliceerd worden zijn eigendom van het forum en de leden, het is dan ook niet toegestaan om intellectuele eigendommen (teksten,plaatjes, foto's etc.) te kopiëren zonder toestemming van de beheerder of de moderators.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten